*Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een collega! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Blog

 1. Nieuwe fiets kopen

  We groeien allemaal op met de fiets. Tegenwoordig beginnen we al vroeg met de loopfiets, waardoor we zien dat de kleintjes al bijna het klassieke beeld van een kinderfiets met zijwilletjes overslaan. Wij zijn als Nederland dan ook hét fietsland bij uitstek. Toch is het kopen van een nieuwe fiets toch nog wel een opgave, niet alleen qua kosten maar zeker ook qua keus. Gelukkig kunnen wij als van Seggeren je met beide goed ten hulp schieten. In dit artikel helpen we je een handje op weg in je zoektocht naar de beste fiets kopen.

  Lees meer »
 2. Elektrische fiets kopen

  Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische fiets? Het wordt steeds meer gemeengoed, de e-bike. Toch is een nieuwe elektrische fiets kopen niet zomaar een dagelijkse handeling, dus je wilt goed voorbereid naar de fietsenwinkel. Wij helpen je graag met je vooronderzoek, zodat jij goed beslagen ten ijs komt wanneer je een elektrische fiets aanschaft.

  Lees meer »
 3. Gebruikte scooter of brommer kopen

  Zoals in de vorige blog serie is aangegeven kan het best aantrekkelijk zijn om een gebruikte scooter aan te schaffen, een gebruikte scooter is immers goedkoper in aanschaf dan een nieuwe scooter! Maar waar moet je op letten wanneer je een tweedehands scooter kopen wilt?

  Lees meer »
 4. Tips nieuwe scooter kopen | scooter kopen of scooter leasen

  Het vierde en laatste deel van de serie “Tips nieuwe scooter kopen” gaat over de financiering van een scooter. Of je nu een scooter koopt om naar school te rijden of een scooter kopen voor woon werkverkeer. Het blijft een uitgave die hoger ligt dan de gemiddelde wekelijkse boodschappen. Zodoende deze week aandacht voor de mogelijkheden in een scooter kopen of scooter leasen.

  Lees meer »
 5. Tips nieuwe scooter kopen | Nieuwe scooter of tweedehands scooter kopen

  In dit derde deel van onze blog serie “Tips nieuwe scooter kopen”, kijken we naar de voordelen van het kopen van een nieuwe scooter of een tweedehands scooter kopen.

  Lees meer »
 6. Tips nieuwe scooter kopen | Elektrische scooter of benzine scooter kopen

  In ons vorige blog, beschreven we de verschillen tussen de snorscooter en de bromscooter. Nu gaan we meer in op de actualiteit: is een elektrische scooter mode verschijnsel of is het de moeite waard om te kiezen voor een elektrische scooter boven het kopen van een benzine scooter.

  Lees meer »
 7. Tips nieuwe scooter kopen | Snorscooter of bromscooter kopen

  Bij van Seggeren helpen we klanten graag bij de aankoop van een nieuwe scooter of nieuwe brommer. Maar welke scooter moet je kopen en wat is het beste scooter model om te kopen? Dit en meer vragen behandelen we in ons eerste deel van de blog serie “Tips nieuwe scooter kopen”.

  Lees meer »
 8. Helmplicht snorfietser nog niet definitief!

  Regelmatig geven klanten bij ons in de winkel aan dat ze hebben gelezen of gehoord dat je vanaf 2022 ook bij een snorscooter en snorfiets een helm moet dragen. Is dit juist of klopt dit verhaal niet?
  Lees meer »
 9. Nieuwe website online!

  25-09-2020

  Bij van Seggeren Tweewielers vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website.

  Lees meer »
 10. Historie - Van seggeren

  Sinds 1962 is de winkel van Seggeren gevestigd op de Foarwei 66, veel plaatsgenoten zullen de ‘oude’ winkel nog herinneren aan de Foarwei.
  Lees meer »