Blog

 1. Handleiding voor het ontgrenzen van een Piaggio Zip/Fly 4t scooter

  In deze blogpost behandelen we het ontgrenzen van een Zip/Fly 4t scooter, een populair model onder scooterliefhebbers. We bespreken stapsgewijs hoe je de prestaties van je scooter kunt verbeteren door het installeren van een ontgrensde CDI met afstandsbediening, het verwijderen van de varioring met behulp van een varioblokeersleutel of slagmoersleutel, en het aanpassen van de sproeiermaat naar bijvoorbeeld maat 82. Deze aanpassingen zijn bedoeld om de acceleratie en algehele rijervaring te optimaliseren.
  Lees meer »
 2. Aluminium of gietijzer: Welke cilinder is het beste?

  Opzoek naar een nieuwe cilinder voor jouw scooter of brommer, maar weet je niet of je voor een aluminium of gietijzeren cilinder moet gaan? Lees deze guide en ontdek welke cilinder bij jouw wensen past.
  Lees meer »
 3. Welke Bosch displays zijn er?

  Ontdek de veelzijdigheid van Bosch displays voor fietsen: Welke Bosch displays zijn beschikbaar? Bosch biedt een scala aan displays voor diverse fietservaringen. Van de eenvoudige LCD-schermen tot geavanceerde navigatiedisplays, de keuze is breed. Ontdek de verschillende generaties, zoals Bes1, Bes2 en het geavanceerde Bosch Smart System (Bes3). Welk display past het beste bij jouw behoeften? Lees verder om meer te weten te komen over de Bosch display-opties.
  Lees meer »
 4. Wat is het verschil tussen Bosch midden motoren?

  Als het gaat om elektrische fietsen, speelt de motor een cruciale rol in de prestaties en het rijgemak. Bosch, een toonaangevende fabrikant van elektrische fietsaandrijfsystemen, biedt een scala aan middenmotoren die voldoen aan de diverse behoeften van fietsers. In deze tekst zullen we de verschillende types Bosch middenmotoren onderzoeken en welke het meest geschikt zijn voor verschillende gebruikersprofielen

  Lees meer »
 5. Ontdek de Perfecte Framemaat: Een Gids voor Jouw Fietservaring

  Bij het kiezen van een nieuwe fiets is de juiste framemaat van cruciaal belang voor het optimaliseren van comfort, prestaties en algeheel genot tijdens het rijden. In deze uitgebreide gids gaan we dieper in op de essentie van framematen en bieden we inzichtelijke tips om de perfecte maat voor jouw volgende fiets te vinden.
  Lees meer »
 6. Nieuwe fiets kopen

  We groeien allemaal op met de fiets. Tegenwoordig beginnen we al vroeg met de loopfiets, waardoor we zien dat de kleintjes al bijna het klassieke beeld van een kinderfiets met zijwilletjes overslaan. Wij zijn als Nederland dan ook hét fietsland bij uitstek. Toch is het kopen van een nieuwe fiets toch nog wel een opgave, niet alleen qua kosten maar zeker ook qua keus. Gelukkig kunnen wij als van Seggeren je met beide goed ten hulp schieten. In dit artikel helpen we je een handje op weg in je zoektocht naar de beste fiets kopen.

  Lees meer »
 7. Elektrische fiets kopen

  Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische fiets? Het wordt steeds meer gemeengoed, de e-bike. Toch is een nieuwe elektrische fiets kopen niet zomaar een dagelijkse handeling, dus je wilt goed voorbereid naar de fietsenwinkel. Wij helpen je graag met je vooronderzoek, zodat jij goed beslagen ten ijs komt wanneer je een elektrische fiets aanschaft.

  Lees meer »
 8. Gebruikte scooter of brommer kopen

  Zoals in de vorige blog serie is aangegeven kan het best aantrekkelijk zijn om een gebruikte scooter aan te schaffen, een gebruikte scooter is immers goedkoper in aanschaf dan een nieuwe scooter! Maar waar moet je op letten wanneer je een tweedehands scooter kopen wilt?

  Lees meer »
 9. Tips nieuwe scooter kopen | scooter kopen of scooter leasen

  Het vierde en laatste deel van de serie “Tips nieuwe scooter kopen” gaat over de financiering van een scooter. Of je nu een scooter koopt om naar school te rijden of een scooter kopen voor woon werkverkeer. Het blijft een uitgave die hoger ligt dan de gemiddelde wekelijkse boodschappen. Zodoende deze week aandacht voor de mogelijkheden in een scooter kopen of scooter leasen.

  Lees meer »
 10. Tips nieuwe scooter kopen | Nieuwe scooter of tweedehands scooter kopen

  In dit derde deel van onze blog serie “Tips nieuwe scooter kopen”, kijken we naar de voordelen van het kopen van een nieuwe scooter of een tweedehands scooter kopen.

  Lees meer »
Pagina