Retourneren onderdelen (online besteld):

Bij aankoop van onderdelen in onze webshop geld een bedenktijd van 14 dagen, deze bedenktijd gaat in op de dag dat u de bestelling ontvangt. Binnen deze periode mag u het product bekijken en beoordelen. Wilt u het product niet behouden dan kunt u deze aan ons retourneren. Voordat retourzending door de klant plaatsvindt moet de klant dit eerst kenbaar maken via e-mail binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij zullen uw vraag dan in behandeling nemen en u zo nodig schriftelijke toestemming geven om het artikel voldoende gefrankeerd retour te sturen. Zonder deze schriftelijke toestemming is van Seggeren niet verplicht uw retourzending te accepteren. Op elektrische delen en tuning onderdelen als: uitlaten,cilinders etcetera is geen garantie van toepassing.

Let op: de kosten van het retourneren van het product zijn voor uw eigen risico, tevens draagt u het risico van transport. Het product dient ons in originele staat en originele verpakking te bereiken, mocht het product gebruikssporen of schade vertonen dan zullen wij deze naar rato van de schade in mindering brengen op de terugbetaling.

Retourzendingen dienen voorzien te zijn van een volledig ingevuld retour formulier, mocht deze niet volledig zijn ingevuld dan is van Seggeren Tweewielers niet verplicht de retourzending te accepteren.

Download hier ons Modelformulier voor herroeping