Tweedehands scooters

 

Tweedehands scooter of brommer kopen

Bij van Seggeren hebben we een enorm aanbod nieuuwe en tweedehands scooters. Al onze gebruikte scooters worden door ons gecontroleerd in ons eigen werkplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een uitstekende occasion scooter. Wanneer je een nieuwe scooter kopen wilt, weet je wat er te krijgen is. Bij tweedehands scooters is het natuurlijk niet zo dat we van ieder model scooter er 5 stuks hebben staan. Het aanbod wijzigt regelmatig, houd zodoende onze website goed in de gaten. In onze werkplaats controleren wij alle gebruikte brommres en scooters en indien nodig repareren of vervangen we onderdelen. Je wilt je er uiteraard van verzekeren dat je de beste scooter of beste bromfiets koopt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Van Seggeren is al jarenlang een begrip in Friesland als dé tweewielerspecialist. In onze grote fysieke showroom staan alle nieuwe en tweedehands scooters en brommers, zodat je altijd de beste scooter vind die aansluit op je wensen. Of het nu een scooter voor naar school of een woon- werk verkeer scooter moet worden, bij van Seggeren vind je de beste scooter voor jou. 

Welke gebruikte scooters en bromfietsen zijn er

Ons aanbod tweedehands scooters en gebruikte brommers wijzigt zeer snel. Zodra we een gebruikte scooter binnen hebben gekregen, controleren we deze eerst op eventuele gebreken en mankementen. Zodra we volledig overtuigd zijn van de kwaliteit en staat van de gebruikte modellen, zullen we deze op onze website aanbieden. We maken onderscheid in de verschillende modellen tweedehands scooters.

Gebruikte scooter leasen

Net als bij een nieuwe scooter of elektrische fiets, is het bij ons ook mogelijk om een gebruikte scooter of bromfiets te leasen. Van Seggeren Tweewielers bezorgd tweedehands scooters & bromfietsen door geheel Nederland voor slechts € 50,-,. Wij rijden wekelijks door het land en proberen dit in overleg vaak op zaterdag te plannen.

Garantie op gebruikte scooters en bromfietsen

Bij een tweedehands scooter of gebruikte bromfiets let je natuurlijk op eventuele optische schade. Meer hoef jij ook niet te doen: je kan bij ons een proefrit op de gebruikte scooter maken en controleren hoe het voor jou voelt. Hoe stuurt de gebruikte scooter, blijft de scooter goed stationair draaien en zie je niet te veel roest op de uitlaat. Omdat wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe scooter of gebruikte scooter niet zomaar iets is, hebben wij vooraf in onze werkplaats al de nodige controles uitgevoerd. Over het algemeen zijn onze occasion scooters afkomstig van de 1e eigenaar, dit staat tevens vermeld in de omschrijving van de scooter. Op tweedehands scooters vanaf € 750,- ontvang je 1 maand garantie op de motor en vanaf € 1000,- ontvang je zelfs 3 maand garantie. Aangezien wij ook vaak jonge occasions aanbieden heb je in veel gevallen zelfs recht op enkele maanden of zelfs enkele jaren fabrieksgarantie. Indien dit van toepassing is dan staan dit vermeld in de omschrijving van de scooter of brommer. Om je toch enigszins op weg te helpen in de keus van beste tweedehands scooter, hebben we de meest verkochte gebruikte scooters voor je in een overzicht gezet.