Bestellen van onderdelen voor (elektrische) fiets, bromfiets of scooter:

Onderdelen voor uw scooter of brommer kunt u eenvoudig bestellen via onze online onderdelenshop. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te laten verzenden, maar u kunt ook uw bestelling afhalen in onze winkel. Met een reservering weet u zeker dat de producten voor u klaarliggen. Om te reserveren plaatst u uw bestelling via onze webshop en kiest u daarna voor afhalen. Eén van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over het tijdstip dat u uw bestelling kunt komen halen in onze winkel.

Het kan voorkomen dat een onderdeel dat u zoekt niet op onze site staat maar dat wij deze wel kunnen leveren, in dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen via het Contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk laten weten of wij het desbetreffende onderdeel kunnen leveren.

Voorraad van onderdelen:
De meest gangbare artikelen zijn bij ons in voorraad. Mocht er onverhoopt toch een artikel niet voorradig zijn, dan is dit snel te leveren dankzij de 24uurs levering met onze leveranciers. Mocht het zo zijn dat een artikel niet meer leverbaar is of pas na een langere periode dan neemt één van onze medewerkers contact met u op.

Voorraad nieuwe fietsen en scooters:
Bij fietsen is de voorraadstatus afhankelijk van de gewenste framemaat, u krijgt dan ook een melding te zien met de actuele voorraadstatus zodra u een framemaat selecteert. Bij nieuwe scooters en bromfietsen gebruiken wij nog geen voorraadstatus. Mocht u zeker willen weten of de tweewieler beschikbaar is dan adviseren wij u om altijd even voor het plaatsen van een bestelling contact met ons op te nemen. Dit kan het beste telefonisch via telefoonnummer 0511-441442.

Voorraad Originele Derbi, Aprilia, Peugeot en Sym onderdelen:
Deze onderdelen kunnen wij niet uit voorraad leveren, wij bestellen deze speciaal voor u. U dient dan ook rekening te houden met een langere levertijd, daarnaast kan het kan ook voorkomen dat bepaalde bestelde artikelen niet meer verkrijgbaar zijn bij de fabrikant. Het retourneren van originele onderdelen is niet mogelijk.

Bestellen van nieuwe bromfietsen en scooters:
De getoonde prijzen van nieuwe scooters en bromfietsen zijn inclusief BTW en inclusief kosten voor het kenteken en het rijklaarmaken, er komen dan achteraf ook geen kosten meer bij.

Reserveren van Fietsen, bromfiets of scooter:
Zonder aanbetaling is van Seggeren Tweewielers niet verplicht om een tweewieler voor u vast te houden, onze producten staan online en kunnen door iedereen besteld worden. Indien u een product voor bijv. enkele uren wil laten vasthouden dan is dit uiteraard bespreekbaar. Wij adviseren u om dit altijd telefonisch met ons te overleggen via tel. 0511-441442.

Bestellen van een (elektrische) fiets, bromfiets of scooter:
U kunt bij ons online een (elektrische) fiets, bromfiets of scooter bestellen door deze in het winkelwagentje te plaatsen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en de bestelling naar ons heeft verzonden, neemt Eén van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op om bepaalde zaken te regelen waaronder: (restant) betaling en eventueel de aflevering.

Bezorgkosten van een (elektrische) fiets, bromfiets of scooter:
Levering is door geheel Nederland mogelijk, scooters en bromfietsen komen wij met eigen vervoer bezorgen. Enige uitleg bij aflevering en het eventueel meenemen van inruil is dan ook geen enkel probleem! (Elektrische) fietsen worden in de meeste gevallen ook met eigen vervoer bezorgd of met een externe koeriersdienst. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u.
Bezorgkosten (elektrische) fiets en kinderfiets door geheel Nederland: € 45,-
Bezorgkosten bromfiets/scooter door geheel Nederland: € 75,-

U kunt bij het invullen van uw gegevens kiezen voor verzenden.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de exacte leverdatum/tijd.
Het is uiteraard ook mogelijk de fiets of scooter af te halen.

Betalen:
Er zijn bij ons meerdere manieren om uw online bestelling te voldoen:
1 Vooruitbetaling via Bank. Rabobank rekeningnummer: NL96 RABO 0333 3074 96
2 Betalen via Ideal (onbeperkt), Bank Transfer (onbeperkt), Sofort Banking (onbeperkt), Visa (tot € 999,-), Maestro tot € 999,-), GiroPay(tot € 999),-
3 Betalen via In3, hiermee betaald u renteloos in 3 termijnen! Vanaf € 100,- tot € 3000,-
4 Gespreid betalen over meerdere maanden, via Spraypay, Fietsflex of scooterflex.

Wilt u een tweewieler bij u thuis laten afleveren? Dan is het in de meeste gevallen mogelijk om aan de chauffeur te betalen, wel werken wij met een kleine aanbetaling vooraf. Betalen aan de chauffeur kan contant of via een online betaalverzoek, uiteraard wordt dit vooraf met u besproken.

Als u de bestelling in de winkel komt afhalen kunt u contant of met PIN betalen.

Verzendkosten onderdelen:
Wij rekenen € 5,95 verzendkosten voor Nederland en € 6,95 voor België ongeacht de hoogte van het bedrag van uw bestelling. Wel hebben wij vaak onderdelen geselecteerd met gratis verzending, dit maken wij dan uiteraard kenbaar op de productpagina van de betreffende artikels. Voor alle overige landen kunt u voor de hoogte van de verzendkosten contact met ons opnemen via mail.

Retour onderdelen:
Voordat retourzending door de klant plaatsvindt moet de klant dit eerst kenbaar maken via e-mail binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij zullen uw vraag dan in behandeling nemen en u zo nodig schriftelijke toestemming geven om het artikel voldoende gefrankeerd retour te sturen. Zonder deze schriftelijke toestemming is van Seggeren niet verplicht uw retourzending te accepteren. Op elektrische delen en tuning onderdelen als: uitlaten, cilinders et cetera is geen garantie van toepassing.

Download ons Modelformulier voor herroeping

Bankrekening:
Rabobank Rekeningnummer: NL96 RABO 0333 3074 96 t.n.v. van Seggeren Tweewielers B.V. te Kollumerzwaag.

Adresgegevens:
Van Seggeren Tweewielers B.V
Foarwei 66
9298JM Kollumerzwaag
Tel.:  0511-441442

E-mail:     info@vanseggeren.nl
Website:  www.vanseggeren.nl

K.V.K nr.: 01063248
BTW nr.:  Nl.8181.05.732.B.01