MELDING COVID-19: Yesss! We zijn super blij dat we vanaf 3 maart iedereen weer mogen verwelkomen in onze winkel, om te kijken, vergelijken, voelen, passen en te kopen natuurlijk... Maak HIER direct uw afspraak!

De grootste scooterdealer van het Noorden (Groningen, Friesland, Drenthe)

Bestellen van onderdelen voor (elektrische) fiets, bromfiets of scooter:

U kunt bij ons online bestellen via onze onderdelenshop. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te laten verzenden, maar u kunt ook uw bestelling afhalen in onze winkel. Met een reservering weet u zeker dat de producten voor u klaarliggen. Om te reserveren plaatst u uw bestelling via onze webshop en kiest u daarna voor afhalen.
Eén van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over het tijdstip dat u uw bestelling kunt komen halen in onze winkel.

 

Voorraad van onderdelen:
De meest gangbare artikelen zijn bij ons in voorraad.Mocht er onverhoopt toch een artikel niet voorradig zijn,dan is dit snel te leveren dankzij de 24uurs levering met onze leveranciers. Mocht het zo zijn dat een artikel niet meer leverbaar is of pas na een langere periode dan neemt eén van onze medewerkers contact met u op.

 

Originele onderdelen:
Deze onderdelen kunnen wij niet uit voorraad leveren, wij bestellen deze speciaal voor u. U dient dan ook rekening te houden met een langere levertijd, daarnaast kan het kan ook voorkomen dat bepaalde bestelde artikelen niet meer verkrijgbaar zijn bij de fabrikant. Het retourneren van originele onderdelen is niet mogelijk.

Kunt u een onderdeel niet vinden op onze site?

Het kan voorkomen dat een onderdeel dat u zoekt niet op onze site staat. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken: Contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk laten weten of wij het desbetreffende onderdeel kunnen leveren.

 

Betalen:
Er zijn bij ons 2 manieren om uw bestelling te voldoen:
1 Vooruitbetaling via Bank.
2 Betaling via IDEAL.

Als u de bestelling in de winkel komt afhalen kunt u contant of met PIN betalen.

 

Verzendkosten onderdelen:
Nederland: Tot € 100,- aan onderdelen : € 6,50 daarboven gratis verzending. (alleen in Nederland.)
Belgie: 7,50 euro.

 

Bestellen van nieuwe bromfietsen en scooters:
De getoonde prijzen van nieuwe scooters en bromfietsen zijn inclusief de kosten voor het kenteken en het rijklaarmaken,-
Hierin is ook het tenaamstellen van het kenteken en de wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage meegenomen.

 

Bestellen van een (electrische) fiets,bromfiets of scooter:
U kunt bij ons online een (electrische) fiets,bromfiets of scooter bestellen door deze in het winkelwagentje te plaatsen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en de bestelling naar ons heeft verzonden, neemt eén van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op om bepaalde zaken te regelen waaronder: betaling en evt. levering.

 

Bezorgkosten van een (elektrische) fiets, bromfiets of scooter:
Levering is door geheel Nederland mogelijk.
Bezorgkosten (elektrische) fiets en kinderfiets door geheel Nederland: € 30,-
Bezorgkosten bromfiets/scooter door geheel Nederland: € 50,-

U kunt bij het invullen van uw gegevens kiezen voor verzenden.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de exacte leverdatum/tijd.
Het is uiteraard ook mogelijk de fiets of scooter af te halen.

 

Retour onderdelen:
Voordat retourzending door de klant plaatsvindt moet de klant dit eerst kenbaar maken via e-mail binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij zullen uw vraag dan in behandeling nemen en u zonodig schriftelijke toestemming geven om het artikel voldoende gefrankeerd retour te sturen. Zonder deze schriftelijke toestemming is van Seggeren niet verplicht uw retourzending te accepteren. Op electrische delen en tuning onderdelen als: uitlaten,cilinders etcetera is geen garantie van toepassing.

Download ons Modelformulier voor herroeping

 

Bankrekening:
Rabobank Rekeningnummer: NL96 RABO 0333 3074 96

Adresgegevens:
Van Seggeren Tweewielers B.V
Foarwei 66
9298JM Kollumerzwaag
Tel.:  0511-441442

E-mail:     info@vanseggeren.nl
Website:  www.vanseggeren.nl

K.V.K nr.: 01063248
BTW nr.:  Nl.8181.05.732.B.01