Nieuwe Scooters & Bromfietsen

 

Nieuwe scooter of brommer kopen

Een nieuwe scooter kopen is een hele ervaring. Je wilt je er uiteraard van verzekeren dat je de beste scooter of beste bromfiets koopt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Van Seggeren is al jarenlang een begrip in Friesland als dé tweewielerspecialist. Behalve dat wij nieuwe scooters online verkopen, hebben wij ook een grote fysieke showroom met vele scooters en bromfietsen staan. Ook onderhouden wij in onze werkplaats scooters, zodat wij je precies kunnen vertellen welke merken scooters en brommers precies aansluiten bij je wensen.

Welke scooters en bromfietsen zijn er

Een scooter kopen is een ruim begrip, immers je hebt zoveel verschillende merken scooters, modellen en uitvoeringen. We maken onderscheid in de verschillende modellen scooters.

Beste scooter merken

Van Seggeren is dealer van alle bekende topmerken als Super Soco, Vespa en Yamaha. Op die manier ben jij verzekerd van de beste scooter of bromfiets! En door ons ruime aanbod merken, is er voor ieder budget wel een top bromfiets of top scooter te vinden.

Meest verkochte scooters en bromfietsen

Omdat wij begrijpen dat het kopen van een scooter niet zomaar iets is, hebben we hieronder voor jou de beste scooters en brommers volgens onze klanten geselecteerd. Wanneer er een nieuw model scooter of brommer verkocht wordt en deze positief beoordeeld wordt door onze klanten, verwerken we dit direct in onderstaand overzicht. Houd daarnaast onze occasions in de gaten, want ook voor tweedehands scooters of tweedehands brommers is Van Seggeren hét adres.