*Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een collega! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Schakelbrommers

Schakelbrommer kopen

Wil je een brommer waarmee je kunt schakelen, dan is een schakelbrommer kopen een goed idee. Bij een schakelbrommer heb je net als een motor 6 versnellingen die je bedient met je voet.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
  1. Direct leverbaar!
  2. Direct leverbaar!
  3. Direct leverbaar!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Schakelbromfiets online kopen

Tegenwoordig zie je steeds vaker een schakelbrommer voorbij komen. Voor de mensen die brommer rijden aantrekt, maar ook nog graag het motorgevoel erbij willen hebben, is een schakelbrommer online kopen een uitkomst. Je krijgt nog meer het gevoel dat jij de brommer bedient. Dus niet alleen sturen, maar ook echt met je voet schakelen.

Schakelbrommer leasen

Je hebt besloten dat je op een schakelbromfiets wilt rijden en dus ben je online gaan zoeken naar de beste schakelbrommer. Wanneer je de beste schakelbromfiets hebt gevonden, kan het voorkomen dat je het aankoopbedrag niet in eenmaal kunt missen. Bij van Seggeren proberen wij onze klanten altijd op de beste manier te bedienen, of het nu gaat om informatie verstrekken, onderhoud aan scooters of brommers, het verzekeren van je brommer of zelfs het leasen. Bij van Seggeren kun je je schakelbrommer leasen, snel en eenvoudig direct bij het online kopen van je schakelbrommer.