Fietsen

 

Nieuwe fiets kopen

Wij zijn hét fietsland en dus is een nieuwe fiets kopen voor ons Nederlanders natuurlijk iets bijzonders. Er zijn vele modellen fietsen in diverse uitvoeringen. Bij Van Seggeren leveren wij uitsluitend de beste merk fietsen, zodat je kunt genieten van vele kilometers fietsplezier. Op onze website vind je de beste merk fietsen en mocht je graag fysiek de fietsen testen, dan ben je van harte welkom in onze showroom.

Welke fiets modellen zijn er?

Waar je vroeger de keus had in een damesfiets of herenfiets, heb je nu meer mogelijkheden. En dus is een nieuwe fiets kopen nog best een uitdaging. Want ga je voor een elektrische fiets kopen, wil je een gebruikte fiets kopen of ben je juist op zoek naar een sportieve fiets? Bij Van Seggeren helpen we je graag met je zoektocht naar de beste fiets kopen. Om je in ieder geval al wat op de juiste weg te helpen, hebben we een selectie voor je gemaakt met de verschillende fiets modellen welke er leverbaar zijn.

Beste merk fiets online kopen

Van Seggeren is dealer van alle bekende topmerken als Sparta elektrische fietsen, maar ook het oer Hollandse merk Batavus fietsen kopen doe je bij van Seggeren. Of je nu een sportieve fietser bent, een fiets zoek voor woon- werk verkeer of juist een kinderfiets voor je kind of kleinkind, bij van Seggeren ben je op het juiste adres. De beste merk fietsen kopen doe je online of je komt langs bij onze showroom, zodat een van onze specialisten je kan adviseren. Ook voor het maken van een testrit of het onderhoud aan je fiets kun je bij ons terecht.

Meest verkochte fiets modellen

Tegenwoordig is een elektrische fiets of e-bike niet meer weg te denken. De meest verkochte fiets voor schoolkinderen is de elektrische fiets, maar ook de fiets voor woon- werkverkeer is inmiddels de e-bike. Naast elektrische fietsen hebben wij uiteraard ook nog de "gewone" fiets in ons assortiment en ook ons assortiment gebruikte fietsen is nog steeds ontzettend uitgebreid. Al de gebruikte fietsen worden door ons gecontroleerd en voorzien van onderhoud. Zo hebben wij voor iedere portemonnee de beste fiets leverbaar.