Over van Seggeren Tweewielers: 

Welkom op onze website! Op deze pagina vindt u informatie over ons mooi bedrijf.

Het bedrijf van Seggeren Tweewielers wordt gerund door Lolke Kramer, benieuwd naar zijn verhaal?
Al vanaf jongs af aan ligt mijn passie bij tweewielers, vanaf mijn 15e was ik elke Zaterdag bij van Seggeren te vinden. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder (2020) en ik heb nog elke dag plezier in mijn werk!.
In 2011 heb ik het bedrijf overgenomen, dit was een spannende stap maar gaf ook weer uitdaging in mijn werk. Het leuke in ons vak is de afwisseling, zo sta je in de winkel een fiets te verkopen en zo voorzie je een scooter van een nieuwe achterband. Naast reparatie, inkoop en verkoop is er ook nog de online webwinkel, het verwerken van internetbestellingen en het bijhouden van de site hebben we in eigen beheer. 

Historie:
van Seggeren Tweewielers is al geruime tijd een begrip in het Noorden van het land.
Sinds 1962 is de winkel van Seggeren gevestigd op de Foarwei 66, veel plaatsgenoten zullen de ‘oude’ winkel nog herinneren aan de Foarwei.

In 1998 verrees ons huidig pand op de plaats waar voorheen woonhuis en winkel gevestigd waren. Ons nieuwe pand bestaat uit een oppervlakte van bijna 2000 vierkante meter. Verdeeld in showroom met 2 verdiepingen, kantoor en een up to date werkplaats en een groot onderdelen magazijn. Mede door de komst van het internet is ons bedrijf niet alleen meer in Friesland bekend maar leveren wij onze tweewielers en onderdelen door geheel Nederland en Belgie.

2011:
In 2011 is de zaak door de familie van Seggeren overgedragen aan de huidige eigenaar.
De winkelnaam is van Seggeren Tweewielers gebleven omdat de naam in de regio al vele jaren bekend is en inmiddels een begrip is geworden. 

Van Seggeren Tweewielers heeft deskundige en vakbekwame medewerkers die op de hoogte zijn van de meeste recente technische ontwikkelingen. Dit heeft onze prioriteit zodat wij u het juiste advies kunnen geven bij bijvoorbeeld de aanschaf van een elektrische fiets of scooter.

Indeling winkel:
Op de begane grond bevinden zich fietsen (ook onze uitgebreide elektrische fietsshop), wij hebben altijd de nieuwste modellen van Batavus, Gazelle en Sparta waaronder een ruime keuze in kinderfietsen. Tevens staat hier de brom-scooters en een ruim assortiment onderdelen en accessoires uitgestald in vitrines.

Op de boven verdieping bevinden zich Brom-Scooters nieuw, gebruikte en demo modellen.
Tevens fietsen, overjarige afgeprijsde modellen en gebruikte fietsen.