*Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een collega! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Over van Seggeren Tweewielers: 

Welkom op onze website, op deze pagina vindt u informatie over ons mooi bedrijf!

Mijn naam is Lolke Kramer, in 2011 ben ik figuurlijk in het diepe gesprongen en heb ik de keuze gemaakt dit prachtige bedrijf over te nemen. Al vanaf jongs af aan ligt mijn passie bij tweewielers en vanaf mijn 15e was ik dan ook elke Zaterdag bij van Seggeren te vinden, inmiddels ben ik dan ook al ruim 20 jaar werkzaam in dit bedrijf. Advies op maat, service en vriendelijke bediening staan bij mij op de eerste plaats, Friese service: Geen woorden maar daden is dan ook mijn motto! Gemiddeld wordt onze service met een 9.0 beoordeeld! Benieuwd naar de reviews? Lees ze hier!

Graag stel ik u voor aan: Bert Wijnstra, Bert is al sinds 2007 werkzaam bij van Seggeren Tweewielers en is zowel in de werkplaats als op de verkoopvloer te vinden, dankzij de ruim 30 jaar ervaring die hij heeft opgedaan in de tweewielerbranche kent hij inmiddels alle kneepjes van het vak!  


Historie:
van Seggeren Tweewielers is al geruime tijd een begrip in het Noorden van het land.
Sinds 1962 is de winkel van Seggeren gevestigd op de Foarwei 66, veel plaatsgenoten zullen de ‘oude’ winkel nog herinneren aan de Foarwei.

In 1998 verrees ons huidig pand op de plaats waar voorheen woonhuis en winkel gevestigd waren. Ons nieuwe pand bestaat uit een oppervlakte van bijna 2000 vierkante meter. Verdeeld in showroom met 2 verdiepingen, kantoor en een up to date werkplaats en een groot onderdelen magazijn. Mede door de komst van het internet is ons bedrijf niet alleen meer in Friesland bekend maar leveren wij onze tweewielers en onderdelen door geheel Nederland en Belgie.

2011:
In 2011 is de zaak door de familie van Seggeren overgedragen aan de huidige eigenaar.
De winkelnaam is van Seggeren Tweewielers gebleven omdat de naam in de regio al vele jaren bekend is en inmiddels een begrip is geworden. 

Wij hebben deskundige en vakbekwame medewerkers die op de hoogte zijn van de meeste recente technische ontwikkelingen. Dit heeft onze prioriteit zodat wij u het juiste advies kunnen geven bij bijvoorbeeld de aanschaf van een elektrische fiets of scooter.

Assortiment:
Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe (elektrische) fiets, scooter of bromfiets, daarnaast verkopen wij ook alle onderdelen voor deze tweewielers. In onze webshop kunt u uw bestelling eenvoudig online plaatsen maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom! Wij helpen u graag!

Dealerschap:
Wij zijn bij fietsen al tientallen jaren trots dealer van Gazelle, Batavus en Sparta, dat wij deze merken in onze winkel mogen verkopen voelt voor ons als een eer. Onze mening is dat deze merken met kop en schouders boven de rest uitsteken, er zijn zoveel (onbekende) merken bijgekomen door de opmars van de E-bike dat klanten vaak door de bomen het bos niet meer zien. Iets waarmee u bent opgegroeid en al jaren bekend is voelt al snel als vertrouwd! Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje in onze showroom te nemen, ook voor een proefrit kunt u bij ons terecht! Van scooters en bromfietsen zijn wij merkdealer van Sym, Peugeot, Super Soco en Derbi! 

     

Klanten beoordelen ons
Van Seggeren Tweewielers Review
Bekijk alle reviews