Over ons

Als de grootste tweewielerwinkel in de regio zijn wij trots op onze hoge klanttevredenheid en deskundig personeel. Onze focus op klanttevredenheid betekent dat we altijd streven naar de beste service voor onze klanten. Ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tweewieler of het juiste onderdeel die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare stadsfiets, een snelle scooter voor woon-werkverkeer, of een stoere brommer voor recreatief gebruik, wij hebben het allemaal in huis. Onze medewerkers helpen u graag!

Eigenaar: Lolke

Fietsen te koop

Mijn naam is Lolke Kramer, in 2011 heb ik de sprong in het diepe gewaagd door Van Seggeren Tweewielers over te nemen. Mijn passie voor tweewielers begon al op jonge leeftijd, en vanaf mijn 15e was ik elke zaterdag te vinden bij Van Seggeren. Met ruim 25 jaar ervaring binnen dit vakgebied heb ik een diepe passie ontwikkeld voor alles wat met tweewielers te maken heeft.
Bij Van Seggeren Tweewielers staat advies op maat, uitstekende service en vriendelijke bediening op de eerste plaats. Mijn persoonlijke motto is "Geen woorden maar daden", wat betekent dat we streven naar concrete acties en resultaten voor onze klanten. Onze klantenservice wordt consequent beoordeeld met een indrukwekkende 9.0, wat getuigt van de tevredenheid van onze klanten.
Wil je meer weten over de ervaringen van onze klanten? Neem dan een kijkje bij onze reviews hier!


Ervaren monteur en verkoper met 30+ Jaar Expertise: Bert

Bert is een waardevolle aanwinst voor Van Seggeren Tweewielers, aangezien hij een schat aan kennis en ervaring heeft opgebouwd in de loop van meer dan 30 jaar in de tweewielerbranche. Zijn expertise strekt zich uit over een breed scala aan voertuigen, waaronder fietsen, brommers, scooters en meer. Of het nu gaat om het uitvoeren van complexe reparaties in de werkplaats of het adviseren van klanten op de verkoopvloer, Bert weet precies wat er nodig is om uitstekende service te bieden en aan de behoeften van elke klant te voldoen. Zijn diepgaande kennis van verschillende soorten tweewielers stelt hem in staat om problemen snel te diagnosticeren en effectieve oplossingen te vinden, wat bijdraagt aan de reputatie van het bedrijf als een betrouwbare en deskundige speler in de branche.

Gebruikte fietsen te koop

Fietsen expert: Tjepke

Bromfietsen te koop

Tjepke is een zeer ervaren en gepassioneerde fietsenmonteur met een indrukwekkende staat van dienst in de fietsenbranche. Met jaren lange ervaring ( ruim 18 jaar!) bij Accell Group, een vooraanstaande producent van fietsen zoals Batavus en Sparta, heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van alle aspecten van (elektrische) fietsen. Hij heeft een bijzondere affiniteit met fietsen en e-bikes, waar hij uitgebreid advies over kan geven en klanten kan begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op basis van hun behoeften en wensen. Tjepke wordt gewaardeerd om zijn nauwkeurige werkwijze en zijn vermogen om snel inzicht te krijgen in klantbehoeften en doeltreffende oplossingen te bieden. Zijn passie voor fietsen en voertuigtechniek is duidelijk merkbaar en hij staat altijd klaar om anderen te helpen groeien in hun vakgebied. Door zijn recente toetreding tot ons team is Tjepke een waardevolle aanwinst geworden. Zijn expertise en toewijding stellen ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hoogwaardige fiets- en voertuigdiensten te leveren.