*Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een collega! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Elektrische scooters

Elektrische scooter kopen

Een elektrische scooter online kopen doe je bij van Seggeren. De trend in elektrische voertuigen blijft toenemen, dit zien we ook zeker terug door het toenemende aanbod elektrische scooters en elektrische brommers. Wij voegen regelmatig nieuwe elektrische scooters toe aan ons assortiment.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
 1. Elektrisch!
 2. Elektrisch!
 3. €150 Korting
  Elektrisch!
  Super Soco CUX elektrische scooter
  Speciale prijs € 2.849,00 Normale prijs € 2.999,00
 4. €200 Korting
  Elektrisch!
  Super Soco CuMini elektrische snorscooter
  Speciale prijs € 1.699,00 Normale prijs € 1.899,00
 5. Elektrisch!
 6. Elektrisch!
 7. Elektrisch!
 8. Elektrisch!
 9. Elektrisch!
 10. Elektrisch!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

Beste elektrische scooter

Er zijn inmiddels vele modellen elektrische scooters (e-scooters) op de markt en omdat wij bij van Seggeren niet alleen online elektrische scooters verkopen, maar ook een specialist zijn met een werkplaats, is de kwaliteit van het grootste belang. Wij sleutelen zelf aan brommers, scooters en fietsen, dus hebben een goed beeld van de kwaliteit van de diverse merken en modellen. Wij leveren uitsluitend de beste elektrische scooters, zodat wij je met een gerust hart de weg op kunnen sturen.

Super Soco elektrische brommers & elektrische scooters

Elektrische scooters hebben de toekomst en daarom is van Seggeren Tweewielers na veel onderzoek enkele jaren geleden dealer geworden van Super Soco. De techniek die Super Soco gebruikt heeft zich inmiddels meer dan bewezen, de modellen zijn niet alleen erg mooi om te zien maar rijden ook nog eens subliem. Super Soco is gespecialiseerd in elektrische tweewielers met een hoogwaardige kwaliteit. In de fabriek (Nanjing China) worden jaarlijks ruim 300.000 elektrische voertuigen geproduceerd.

Beste elektrische scooter voor woon werkverkeer

We zien steeds meer zonnepanelen op de huizen en elektrische auto’s wordt ook steeds gebruikelijker. Geen wonder dat de vraag naar elektrische scooters enorm toeneemt. Vraag krijgen wij dan ook de vraag wat de beste elektrische scooter voor woon werkverkeer is. Bij een scooter voor woon werkverkeer is het belangrijk dat deze comfortabel rijdt en zit, maar ook dat de accu lang genoeg mee gaat. Met een actieradius van 75 km, vinden wij de Super Soco CUX op dit moment de beste elektrische scooter voor woon werkverkeer. Dit model is zowel in een elektrische bromscooter (45 km/h) als een elektrische snorscooter (25km/h) leverbaar en heeft een krachtige accu die je in slechts 4 uurtjes volledig oplaadt.

Proefrit elektrische scooter

Door de enorme populariteit in elektrische brommers en elektrische scooters, hebben wij in onze showroom altijd enkele demo scooters en demo brommers staan. Wil je een elektrische scooter kopen, maar wil je eerst de ervaring beleven voordat je de scooter koopt? Maak dan nu een afspraak bij ons voor een elektrische scooter proefrit.