2e hands fietsen

Filteren

Tweedehands fiets kopen

Bent u op zoek naar een betaalbare manier om uw mobiliteit te vergroten? Ontdek dan onze tweedehands fietsen in Friesland. Wij bieden een breed scala aan (tweedehands (, (elektrische), fietsen, die u de perfecte combinatie van gemak en milieubewustzijn bieden.

(Tweedehands) Elektrische fiets Friesland

Bent u op zoek naar een tweedehands elektrische fiets in Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bij Van Seggeren Tweewielers beschikken over jarenlange ervaring met verschillende soorten en typen tweewielers. Bekijk ons gehele assortiment van nieuwe en tweedehands elektrische fietsen, scooters, snorfietsen en nog veel meer verschillende soorten tweewielers.

Verschillende tweedehands fietsen

Ons assortiment bevat een diverse selectie van tweedehands fietsen, zodat er voor elk type fietser iets te vinden is. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets, mountainbike, racefiets of vouwfiets, wij hebben het allemaal. Met zorg geselecteerde tweedehands fietsen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw rit.

Tweedehands damesfiets met versnellingen

Voor de dames onder ons bieden wij prachtige tweedehands damesfietsen met versnellingen. Ervaar het comfort van soepel schakelen en de elegantie van een stijlvolle fiets die perfect past bij uw persoonlijke smaak. Onze tweedehands damesfietsen zijn zorgvuldig geinspecteerd en klaar voor gebruik, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe fietsavonturen.

Batavus herenfiets tweedehands

Voor heren die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel op twee wielen, bieden wij tweedehands Batavus herenfietsen. Batavus staat bekend om zijn vakmanschap, onze tweedehands selectie is daar geen uitzondering op. Ontdek de kwaliteit die u kunt vertrouwen en de vrijheid van het verkennen van Friesland op een betrouwbare tweedehands Batavus herenfiets.

(Elektrische) fiets tweedehands kopen

Overweegt u de aanschaf van een (elektrische) fiets maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor een tweedehands (elektrische) fiets en ontdek de voordelen van betaalbaar fietsen. Onze tweedehands (elektrische) fietsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd en gereedgemaakt voor de weg, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de ondersteuning van een elektrische aandrijving.

Ontdek vandaag nog ons assortiment met tweedehands fietsen in Friesland en vind de perfecte fiets die past bij uw wensen en budget. Kwaliteit en betaalbaarheid staan centraal in ons aanbod, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Fiets met plezier op een tweedehands fiets die perfect bij u past!

Wilt u meer informatie over tweedehands fietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, mail of contactformulier.