Onderhoud & Reparatie

Professionele werkplaats met vakbekwame monteurs

Bij van Seggeren Tweewielers kunt u terecht voor alle voorkomende reparaties aan uw tweewieler, onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en onze monteurs hebben jarenlange ervaring en worden zeer regelmatig bijgeschoold. Hieronder kunt u een aantal veelvoorkomende reparaties vinden met de tarieven die wij hanteren. Wij werken vooraf altijd met een prijsopgaaf en doen alles in overleg met de klant, zo komt u bij ons nooit voor ongewenste verassingen te staan.

Onderhoudsbeurt aan uw (elektrische) fiets:

Het regelmatig laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan uw (elektrische) fiets kan veel ellende voorkomen, onze vakmensen zijn speciaal getraind om beginnende gebreken aan uw fiets te constateren. Door de bijstelwerkzaamheden die bij een onderhoudsbeurt horen is het mogelijk dat we bepaalde soorten slijtage voor zijn of zelfs voorkomen. Daarnaast worden elektrische fietsen bij ons standaard voorzien van de meest recente software, hierdoor blijft u e-bike volledig up to date! In de garantieperiode is het regelmatig laten uitvoeren van onderhoud tevens een vereiste van de fabrikant. Heeft u uw fiets bij ons aangeschaft dan ontvangt u automatisch per e-mail of SMS een uitnodiging van de servicebeurten. 

Tarief onderhoudsbeurt normale fiets: € 44,50*
Tarief onderhoudsbeurt elektrische fiets: € 54,95*

Wij hebben normaal gesproken altijd een (elektrische) leenfiets voor u klaar staan, deze mag u gedurende de periode dat de fiets bij ons voor reparatie staat kosteloos gebruiken. Zo blijft u mobiel en kunnen wij ons volledig richten op de reparatie van uw fiets.

Onderhoudsbeurt scooter of bromfiets:

Het regelmatig laten uitvoeren van onderhoud aan uw scooter/bromfiets verlengt de levensduur en voorkomt onnodige kosten door achterstallig onderhoud. Tijdig een nieuwe bougie en motorolie helpt uw motor in topconditie te houden, de motor start beter, is zuiniger en de kans op uitval is aanmerkelijk minder. Wij adviseren om een interval aan te houden van 4000km, bij deze grote onderhoudsbeurt vervangen wij standaard de bougie, motorolie en controleren wij o.a. de remmen, rollen, v-snaar en verlichting. Mochten wij bijvoorbeeld constateren dat er een achterband versleten is dan worden de kosten eerst met u besproken alvorens wij deze vernieuwen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Tarief onderhoudbeurt scooter of bromfiets: € 125,- exclusief eventueel te gebruiken onderdelen.

* Exclusief eventueel te gebruiken onderdelen. Prijswijzigingen voorbehouden.