Vacature: Wij zoeken een collega! Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een verkoper/monteur.

E-bikes

 

Nieuwe elektrische fiets kopen

We kunnen er bijna niet meer omheen, de elektrische fiets of e-bike. Anno 2022 is een elektrische fiets kopen al gebruikelijker dan de traditionele fiets. 

Welke elektrische fiets is het beste?

Wanneer spreek je van de beste elektrische fiets? Een e-bike of elektrische fiets is er in verschillende uitvoeringen en modellen. Zo zijn er elektrische fietsen met een middenmotor, elektrische fietsen met voorwielmotor en ook elektrische fietsen met achterwielmotor. Wij adviseren om jezelf de vraag te stellen wat voor fietser je bent. Wil je een elektrische fiets voor woon- werkverkeer, ben je juist een sportieve fietser of zul je de fiets vooral gebruiken binnen de bebouwde kom?

Beste merk elektrische fiets

Van Seggeren is dealer van alle bekende topmerken als Sparta elektrische fietsen, Batavus en Gazelle elektrische fietsen. Op die manier ben jij verzekerd van de beste elektrische fiets of e-bike! En door ons ruime aanbod merken, is er voor ieder budget wel een top ebike of beste elektrische fiets te vinden.

Wat voor e-bikes zijn er?

Een elektrische fiets of e-bike is verkrijgbaar met drie vormen van aandrijving. De elektrische fiets met voormotor, de achterwielmotor of de e-bike met middenmotor. Maar wat is de beste aandrijving voor een elektrische fiets voor jou en wanneer spreek je van de beste elektrische fiets? Elke vorm van aandrijving heeft specifieke kenmerken en het is echt afhankelijk van je eigen fiets- of rijstijl wat voor jou de beste e-bike is. Een e-bike met voorwielmotor is over het algemeen iets voordeliger in aanschaf, maar stuurt daarentegen wel weer iets zwaarder. Een elektrische fiets met middenmotor zal natuurlijker en stabieler aanvoeler en het voordeel van een e-bike met achterwielmotor is dat het voelt alsof je de wind in de rug hebt en bovendien is deze aandrijving het stilst. Wat voor jou uiteindelijk de beste aandrijving is, bespreken onze specialisten graag met je.

Meest verkochte elektrische fietsen

De aanschaf van een elektrische fiets is nog wel een behoorlijke uitgave, dat begrijpen wij heel goed. Om je te helpen in je beslissing van het kopen van een e-bike, hebben we hieronder voor jou de beste elektrische fietsen volgens onze klanten geselecteerd. Komt er een nieuw model uit die beter scoort, dan verwerken we dit direct in onderstaand overzicht. Houd daarnaast onze occasions in de gaten, want ook voor tweedehands elektrische fietsen is Van Seggeren hét adres.