Werkplaats

Plan een afspraak

Van Seggeren Tweewielers heeft deskundige en vakbekwame medewerkers die op de hoogte zijn van de meeste recente technische ontwikkelingen. Dit heeft onze prioriteit zodat wij u het juiste advies kunnen geven bij bijvoorbeeld de aanschaf van een elektrische fiets of scooter.

Via onderstaande link kunt u snel en eenvoudig uw afspraak inplannen, één van onze medewerkers neemt dan telefonisch contact met u op om de afspraak te bevestigen. Uiteraard kunt u ook uw afspraak telefonisch inplannen, u kunt onze werkplaats bereiken via telefoonnummer: 0511-441442.Onze werkplaats

Onze werkplaats is volledig uitgerust met geavanceerd en professioneel gereedschap, inclusief diagnoseapparatuur en apparatuur voor schadeherstel. Dit stelt ons ervaren team van monteurs in staat om een breed scala aan reparaties en onderhoudstaken uit te voeren voor fietsen, scooters en bromfietsen. Of het nu gaat om een eenvoudige bandenwissel, het oplossen van complexe technische problemen of het herstellen van schade, wij staan voor je klaar met onze expertise en toewijding. Ons doel is om jouw tweewieler in topconditie te houden, zodat je altijd veilig en zorgeloos kunt rijden. Of het nu gaat om preventief onderhoud, reparaties of het oplossen van problemen, je kunt vertrouwen op ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit en service.

monteur

Personeel met de juiste kennis

Ons personeel hecht veel waarde aan voortdurende professionele ontwikkeling door regelmatig cursussen en trainingen te volgen. Deze educatieve initiatieven stellen ons in staat om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in scooter-, brommer- en fietsentechnologieën. Door voortdurend bij te leren, kunnen wij onze klanten voorzien van het beste advies en de hoogste kwaliteit service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van hun tweewielers. Deze toewijding aan kennisvergaring stelt ons in staat om met vertrouwen tegemoet te komen aan de diverse behoeften en uitdagingen van onze klanten, waardoor zij kunnen genieten van een optimale en probleemloze ervaring met hun tweewieler.

Uitlezen scooter

Moderne fietsenmaker

Het vak van fietsenmaker is tegenwoordig veel meer dan alleen sleutelen; het omvat ook het bijhouden van de nieuwste technologieën, vooral bij moderne e-bikes die regelmatige software-updates vereisen. In onze werkplaats beschikken we over geavanceerde apparatuur en software om deze updates uit te voeren, zodat je zorgeloos kunt fietsen en kunt profiteren van de nieuwste functies, zoals die van Bosch en andere fabrikanten.


Naast software-updates kunnen er ook storingen optreden bij elektrische fietsen. Onze speciale apparatuur stelt ons in staat om deze storingen snel en efficiënt uit te lezen, zodat we ze nauwkeurig kunnen diagnosticeren en verhelpen. Dit zorgt ervoor dat je e-bike altijd optimaal presteert en je zonder problemen van je rit kunt genieten. Ons deskundige team staat klaar om al deze taken uit te voeren, zodat je met vertrouwen kunt blijven fietsen, wetende dat je tweewieler in uitstekende handen is.

Werkplaats machines