Vacature: Wij zoeken een collega! Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een verkoper/monteur.

Yadea

Yadea

Yadea is een toonaangevend merk in de wereld van elektrische mobiliteit. Het bedrijf richt zich op het produceren van hoogwaardige elektrische voertuigen zoals e-bikes, e-scooters en elektrische motorfietsen. Wilt u meer weten over Yadea en hun producten? Lees dan verder onderaan de pagina.

Bij Van Seggeren vindt u naast Yadea ook scooters van diverse topmerken zoals: Super Soco, Beta, Peugeot, Piaggio en SYM.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
 1. Elektrisch!
  Yadea C1S Zilver
  € 2.650,00
 2. Elektrisch!
  Yadea C1S Zwart
  € 2.650,00
 3. Elektrisch!
  Yadea E8S Blauw
  € 2.050,00
 4. Elektrisch!
 5. Elektrisch!
  Yadea E8S Zilver
  € 2.050,00
 6. Elektrisch!
  Yadea G5 Blauw
  € 2.400,00
 7. Elektrisch!
  Yadea G5 Zilver
  € 2.400,00
 8. Elektrisch!
  Yadea G5 Zwart
  € 2.400,00
 9. Elektrisch!
  Yadea M6L Zwart
  € 2.050,00
 10. Elektrisch!
 11. Elektrisch!
 12. Elektrisch!
  Yadea Y1S Delivery Wit
  € 3.780,00
 13. Elektrisch!
  Yadea Y1S Wit
  € 3.780,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Yadea scooter

Yadea scooters zijn innovatieve elektrische scooters die zijn uitgerust met diverse geavanceerde functies zoals een lange actieradius, geïntegreerde GPS en digitale displays. Doordat de scooters van Yadea elektrisch zijn, stoten ze geen schadelijke stoffen uit en zijn ze een milieuvriendelijke vervoersoptie.

Yadea scooters zijn gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en wendbaar. Dit maakt ze ideaal voor stedelijk verkeer en een kostenefficiënte keuze met lagere operationele onderhoudskosten vergeleken met benzinescooters.

Waarom kiezen voor Yadea?

Scooters van Yadea staan bekend om hun vele voordelen, wat Yadea tot een populair merk maakt in de wereld van elektrische scooters. Hieronder hebben wij enkele voordelen van Yadea scooters onder elkaar gezet:

 • Milieuvriendelijk: Een van de grootste voordelen van een elektrische Yadea scooter is hun milieuvriendelijkheid. Elektrische scooters beschikken over een elektromotor die geen schadelijke stoffen uitstoot.
 • Kostenefficiëntie: Yadea scooters zijn Kostenefficiënter in vergelijking met benzinescooters. De belangrijkste besparingen komen voornamelijk doordat u geen benzine hoeft te tanken en deze scooters ook relatief weinig onderhoud nodig hebben.
 • Innovatieve technologie: De scooters van Yadea zijn uitgerust met verschillende innovatieve snufjes zoals geavanceerde batterijtechnologie, smartfuncties en krachtige elektromotoren.

Yadea elektrische scooter bij Van Seggeren

Bij Van Seggeren hebben wij een ruim aanbod aan elektrische scooters van Yadea. Bekijk ons hele aanbod en bestel snel en veilig via onze website. Bij Van Seggeren beschikken wij over meer dan 25 jaar aan ervaring met scooters, fietsen en vele andere tweewielers. Zo kunnen wij u ook voorzien van passend productadvies of meer informatie over Yadea elektrische scooters.

Yadea scooter kopen

Wilt u een Yadea scooter kopen? Dan is het sterk aanbevolen om u te verdiepen in het merk en de typen scooters die er zijn. Hierdoor kunt u zien welke scooters er zijn en welke voldoen aan uw eisen. Door zelf onderzoek te doen kunt u de juiste scooter vinden die voldoet aan uw voorkeur en budget.

Heeft u nog vragen over Yadea scooters of een ander product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.