Historie

Sinds 1962 is de winkel van Seggeren gevestigd op de Foarwei 66, veel plaatsgenoten zullen de ‘oude’ winkel nog herinneren aan de Foarwei.

In 1998 verrees ons nieuwe pand op de plaats waar voorheen woonhuis en winkel gevestigd waren.
Ons nieuwe pand bestaat uit een oppervlakte van bijna 2000 vierkante meter. Verdeeld in showroom met 2 verdiepingen, kantoor en een up to date werkplaats en een groot onderdelen magazijn.

2011
In 2011 is de zaak door de familie van Seggeren overgedragen.

De huidige eigenaar van het bedrijf, dhr. Lolke Kramer is al jaren werkzaam binnen het bedrijf en heeft inmiddels de nodige ervaring. De naam van Seggeren Tweewielers is vanwege de grote naamsbekendheid nooit gewijzigd.

Van Seggeren Tweewielers heeft deskundige en vakbekwame medewerkers die op de hoogte zijn van de meeste recente technische ontwikkelingen. Dit heeft onze prioriteit zodat wij u het juiste advies kunnen geven bij bijvoorbeeld de aanschaf van een elektrische fiets of scooter.

Indeling winkel:

Op de begane grond bevinden zich fietsen (ook onze uitgebreide elektrische fietsshop), wij hebben altijd de nieuwste modellen van Batavus, Gazelle en Sparta waaronder een ruime keuze in kinderfietsen.

Tevens staat hier de brom-scooters en een ruim assortiment onderdelen en accessoires uitgestald in vitrines.