Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een collega! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Snorscooters

Filteren

Snorscooter kopen

Een snorscooter online kopen doe je bij van Seggeren. Wij leveren alle modellen snor scooters, zowel de nieuwste elektrische snorscooters als een 4tak snorscooter.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
 1. €153 Korting
  Sym Fiddle 2 E5 Injectie Matt Black
  Speciale prijs € 2.295,00 Normale prijs € 2.448,00
 2. €447 Korting
  Sym Fiddle II E5 Matt Blue Premium Snorscooter
  Speciale prijs € 2.350,00 Normale prijs € 2.797,00
 3. €524 Korting
  Sym Fiddle III E4 Premium aanbieding snorscooter
  Speciale prijs € 2.399,00 Normale prijs € 2.923,00
 4. Sym Mio 50i E5
  € 2.698,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

Snorscooter 25km/h kopen

Met een snorscooter ga je maximaal 25km/h. De snorscooter is een ideaal vervoermiddel voor in steden. Door de stad op je snorscooter rijden, zorgt voor een heerlijk gevoel van vrijheid, zonder dat je zelf veel inspanningen hoeft te verrichten. Wil je toch liever een snelle scooter online kopen, bekijk dan ons complete scooter assortiment.

Scooter zonder helm kopen

Het grote voordeel van een snorscooter is, behalve dat je op een zeer comfortabele manier van A naar Z kunt reizen, dat je geen helm op hoeft. Met een snorscooter rijd je minder hard, wat de snorscooter een veilige scooter maakt, waardoor het een zeer populaire scooter onder studenten en scholieren is. Zoals het nu staat voorgeschreven, zal per januari 2023 het dragen van een speed pedelec fietshelm verplicht worden bij het rijden op een snorscooter. Ook na het invoeren van deze regel biedt de snorscooter zeker nog voordelen.

Scooter op fietspaden

Met een snorscooter mag je namelijk over de mooiste paden en routes rijden. Met een snorscooter (blauw kenteken) mag je namelijk “gewoon” op een fietspad rijden (blauw bord G11). Hier mag je met een bromscooter niet komen en ben je verplicht tussen de auto’s te rijden. Een snorscooter wordt in de regel vaak aangeschaft om lekker te touren en dan zijn vaak deze fietspaden het mooist.