Snorscooters

Filteren

Snorscooter

Snorscooters zijn populaire vervoersmiddelen in stedelijke gebieden vanwege hun compacte formaat, wendbaarheid en gemak. Ze zijn relatief eenvoudig te besturen, brandstofefficiënt, milieuvriendelijk en ideaal voor korte afstanden binnen steden en dorpen.

Bij Van Seggeren hebben wij een breed assortiment van verschillende soorten snorscooters. Naast nieuwe snorscooters, kunt u ook bij ons terecht voor tweedehands snorscooters

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Elektrisch!
 2. Elektrisch!
 3. €450 Korting
  Elektrisch!
  Super Soco CUX met app functie Ex-demo 25km/h
  Speciale prijs € 2.549,00 Normale prijs € 2.999,00
 4. €200 Korting
  Elektrisch!
  Super Soco CuMini elektrische snorscooter
  Speciale prijs € 1.699,00 Normale prijs € 1.899,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Snorscooter 25km/h kopen

Met een snorscooter ga je maximaal 25km/h. De snorscooter is een ideaal vervoermiddel voor in steden. Door de stad op je snorscooter rijden, zorgt voor een heerlijk gevoel van vrijheid, zonder dat je zelf veel inspanningen hoeft te verrichten. Wil je toch liever een snelle scooter online kopen, bekijk dan ons complete scooter assortiment.

Voordelen van snorscooters

Snorscooters bieden diverse voordelen als vervoersmiddel. Hieronder staan enkele voordelen van snorscooters.

 • Wendbaarheid: Snorscooters zijn compact en wendbaar, waardoor ze gemakkelijk door druk stadsverkeer kunnen bewegen en makkelijk te parkeren zijn op compacte plekken.
 • Efficiënt: Snorscooters zijn geschikt voor korte afstanden zoals woon-werkverkeer of voor het doen van boodschappen. Dit maakt ze een Efficiënt alternatief voor een auto in drukke plaatsen.
 • Gemak: Met een snorscooter heeft u de mogelijkheid om drukke wegen en files te vermijden doordat u snel door het verkeer heen kan manoeuvreren. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk door het verkeer kan en snel op bestemming bent.
 • Milieuvriendelijk: In vergelijking tot auto's stoten snorscooters veel minder schadelijke stoffen uit. Dit maakt ze erg milieuvriendelijk en ook vaak nog toegelaten in milieuzones.

Snorscooters kopen

Bij het kopen van een snorscooter is het belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen naar verschillende modellen, prijzen en specificaties. Een van de belangrijkste stappen voor het kopen van een snorscooter is het maken van een testrit. Door middel van een testrit kunt u bekend worden met de besturing en rijervaring van de snorscooter voordat u hem koopt.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over snorscooters of wilt u een testrit maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of contactformulier.

Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste snorscooter die voldoet aan al uw wensen.