05-10-2020

Bij van Seggeren Tweewielers vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website.
Onze 'oude' website is jarenlang ons visitekaartje geweest, in 1999 hebben wij onze domeinnaam laten registreren en vanaf dat moment waren wij ook online vindbaar! 
In de afgelopen 21 jaar zijn we gegroeid naar een uitstekend vindbare website waarop dagelijks tientallen bestellen worden geplaats, fietsen, scooters & bromfietsen worden door het gehele land afgeleverd.
Hierop zijn wij dan ook stiekem wel een beetje trots... 

Nieuwe website: Frisser, moderner en gebruiksvriendelijker

De afgelopen maanden is er mede door Maarten van Whiteseven hard gewerkt aan de nieuwe site en het resultaat mag er zijn. 
Wij vonden het belangrijk dat de website vooral gebruiksvriendelijker moest worden, bij tweewielers zijn daarom o.a. filters toegevoegd zodat u precies kunt filteren om dat wat u zoekt. 
Ook is er een reparatiemodule aan de website toevoegd, zo kunt u eenvoudig en snel online uw werkplaatsafspraak inplannnen!

Tips en feedback zijn welkom

Een nieuwe website is in onze ogen nooit klaar en er zijn altijd punten van verbetering, wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Mocht je iets tegen komen of heb je misschien tipst om de website in jou ogen te verbeteren? Laat het ons weten! Dit kan via het contactformulier

Oude website