Nieuwe Fiets Kopen

Nieuwe fiets kopen

We groeien allemaal op met de fiets. Tegenwoordig beginnen we al vroeg met de loopfiets, waardoor we zien dat de kleintjes al bijna het klassieke beeld van een kinderfiets met zijwilletjes overslaan. Wij zijn als Nederland dan ook hét fietsland bij uitstek. Toch is het kopen van een nieuwe fiets toch nog wel een opgave, niet alleen qua kosten maar zeker ook qua keus. Gelukkig kunnen wij als van Seggeren je met beide goed ten hulp schieten. In dit artikel helpen we je een handje op weg in je zoektocht naar de beste fiets kopen.

Wat voor fiets kopen

We benaderen dit artikel alsof je bij een van onze specialisten in de fysieke winkel of showroom bent. We stellen je bij ons in de winkel namelijk eerst de vraag waarvoor ga je de fiets gebruiken? Zoek je een fiets voor woon- werkverkeer, zoek je een nieuwe schoolfiets of wil je juist een elektrische fiets kopen?

Framemaat

Kortom, bedenk eerst goed waarvoor je de nieuwe fiets wilt gebruiken. Vervolgens kijk je naar de maat. Een goede framemaat is ontzettend belangrijk, anders krijg je, soms al na een kort ritje, klachten die erg vervelend kunnen zijn. Denk aan rugpijn, knieklachten of ook al snel zadelpijn. Met framemaat wordt bedoelt de lengte van de buis onder je zadel. Dus de hoogt vanaf het hart van de trapas tot aan het punt waar je zadelpen uit het frame komt (in centimeters).

Beste merk fiets

Nu je weet waarvoor je de fiets gaat gebruiken en hebt uitgezocht wat voor jou de beste framemaat is, is het goed om over het merk na te denken. Bij van Seggeren zijn wij trotse dealer van de beste fietsenmerken, denk aan het oer Hollandse Batavus, Sparta en Gazelle.

Waar nieuwe fiets kopen

Je kunt eenvoudig je nieuwe fiets online kopen. Weet je al wat voor soort fiets je wilt, welk framemaat en welk merk, dan kan je eenvoudig je fiets online bestellen. Toch vinden wij, al zijn wij natuurlijk niet objectief, de service welke je krijgt minsten zo belangrijk. Wij hebben behalve een goede online winkel ook een fysieke winkel én werkplaats. Zo zijn wij in staat om de beste service te verlenen. Als fietsenwinkel kunnen wij zodoende niet alleen de beste merken leveren, maar ook uit eigen ervaring adviseren. Wij zien niet alleen de mooiste foto’s van de fietsen, maar hebben ook daadwerkelijk de onderdelen in handen. Omdat je bij ons ook een gebruikte fiets kopen kunt, die we vooraf hebben onderhouden of voorzien van een volledige onderhoudsbeurt.

Proefrit nieuwe fiets

Wij hebben een grote showroom, waarin we ontzettend veel fietsen hebben staan. Uiteraard houden we daarbij rekening met het ruime aanbod en de uiteenlopende vragen. Of je nu een proefrit wilt maken op een nieuwe e-bike, als scholier graag de verschillende schoolfietsen wilt uitproberen of op een nieuwe damesfiets een proefrit wilt maken, bij ons staat de klant centraal. We adviseren je wel om vooraf een afspraak te maken, zodat we tijd en de gewenste fiets voor je kunnen reserveren.

Nieuwe fiets leasen

Juist omdat de klant centraal staat, bieden wij ook de mogelijkheid aan om je nieuwe fiets te leasen of om een nieuwe fiets gespreid te betalen.