Reserveer hier uw product
Heeft u interesse in één van onze tweewielers maar wilt u deze niet direct bestellen omdat u meer informatie wilt over het product of omdat u deze bijvoorbeeld eerst wil komen bekijken? Gebruik dan dit reserveringsformulier, via dit formulier kunt u geheel vrijblijvend de tweewieler reserveren. Let op: Zonder aanbetaling kunnen wij niet garanderen dat de tweewieler voor u gereserveerd blijft. Deze kan online namelijk besteld/betaald worden door iemand anders. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen om samen de duur van de reservering door te nemen. *Wij hanteren normaal gesproken zonder aanbetaling maximaal 2 dagen als reserveringstermijn.
Ook reserveren van een tweewieler buiten onze openingstijden is mogelijk echter kunnen wij deze in dat geval niet direct of op korte termijn bevestigen. U dient er rekening mee te houden dat de tweewieler nog steeds online besteld en betaald kan worden door iemand. In dat geval komt uw reservering te vervallen. Reserveringen worden tevens later op volgorde van binnenkomst verwerkt. Wij proberen u altijd z.s.m. op de hoogte te brengen.
Uw contact gegevens
Zie onze openingstijden voor de juiste dagen en tijden.
De Reservering is pas definitief nadat deze is bevestigd door één van onze medewerkers. Aan dit formulier kunnen geen rechten ontleend worden