MELDING COVID-19: Yesss! We zijn super blij dat we vanaf 3 maart iedereen weer mogen verwelkomen in onze winkel, om te kijken, vergelijken, voelen, passen en te kopen natuurlijk... Maak HIER direct uw afspraak!

Corona

Update 02-03-2021

Vanaf 03 maart mogen wij u weer verwelkomen in onze winkel! Uiteraard wel onder de gestelde voorwaarden waaronder een verplichte reservering, klik hier om uw reservering (wij werken met tijdblokken van 1 uur) direct te maken. 
Ook is het nog steeds mogelijk een afspraak aan huis te maken, neem hiervoor even telefonisch contact met ons op: tel. 0511-441442. Tot snel!

Van Seggeren Tweewielers volgt het advies van het RIVM.

Desondanks kunnen wij ons voorstellen dat u liever zo weinig mogelijk buiten de deur komt, indien uw (elektrische) fiets, scooter of brommer aan reparatie of onderhoud toe is kunt u gratis gebruik maken van onze haal- en brengservice. * Straal van 25km rondom Kollumerzwaag, daarbuiten vragen wij een kleine vergoeding.  

Maak direct een afspraak via ons aanvraagformulier of bel 0511-441442. 

Betaling van reparaties kan evt. digitaal, u ontvangt van ons een SMS zodra uw reparatie is afgerond met hierin een betaalverzoek. Uiteraard is dit niet verplicht maar wel handig! Let op: Op Vrijdagavond zijn wij verplicht onze winkel om 20.00 uur te sluiten. 

In de winkel hanteren wij de volgende huisregels: 

Winkelen:
Betaal indien mogelijk met PIN. 
Houd gepaste afstand, 1,5 meter.
Winkel zoveel mogelijk zelf, vragen mag u stellen aan de balie.
Mondkapje verplicht.

Reparatie brengen: 
Plaats uw reparatie achter bij het hek en meld u in de winkel bij de balie.

Reparatie ophalen: 
Meld u in de winkel bij de balie, na betaling plaatsen wij uw tweewieler buiten het hek. Wij verzoeken u om niet door de werkplaats te lopen. 

Volg eventueel instructies van het personeel op. 

Alvast bedankt voor de medewerking!

Corona