VAKANTIE! Wij zijn vanaf 25/07 t/m 15/08 met vakantie! Alle bestellingen en e-mails worden vanaf 17/08 z.s.m. op volgende van binnenkomst verwerkt. Wij wensen ieder een fijne vakantie!

Corona

Update 28-04-2021
Vanaf heden mogen wij u weer verwelkomen in onze winkel, ook zonder afspraak!

Update 02-03-2021

Vanaf 03 maart mogen wij u weer verwelkomen in onze winkel! Uiteraard wel onder de gestelde voorwaarden waaronder een verplichte reservering.
Ook is het nog steeds mogelijk een afspraak aan huis te maken, neem hiervoor even telefonisch contact met ons op: tel. 0511-441442. Tot snel!

Van Seggeren Tweewielers volgt het advies van het RIVM.

Desondanks kunnen wij ons voorstellen dat u liever zo weinig mogelijk buiten de deur komt, indien uw (elektrische) fiets, scooter of brommer aan reparatie of onderhoud toe is kunt u gratis gebruik maken van onze haal- en brengservice. * Straal van 25km rondom Kollumerzwaag, daarbuiten vragen wij een kleine vergoeding.  

Maak direct een afspraak via ons aanvraagformulier of bel 0511-441442. 

Betaling van reparaties kan evt. digitaal, u ontvangt van ons een SMS zodra uw reparatie is afgerond met hierin een betaalverzoek. Uiteraard is dit niet verplicht maar wel handig! Let op: Op Vrijdagavond zijn wij verplicht onze winkel om 20.00 uur te sluiten. 

In de winkel hanteren wij de volgende huisregels: 

Winkelen:
Betaal indien mogelijk met PIN. 
Houd gepaste afstand, 1,5 meter.
Winkel zoveel mogelijk zelf, vragen mag u stellen aan de balie.
Mondkapje verplicht.

Reparatie brengen: 
Plaats uw reparatie achter bij het hek en meld u in de winkel bij de balie.

Reparatie ophalen: 
Meld u in de winkel bij de balie, na betaling plaatsen wij uw tweewieler buiten het hek. Wij verzoeken u om niet door de werkplaats te lopen. 

Volg eventueel instructies van het personeel op. 

Alvast bedankt voor de medewerking!

Corona