VAKANTIE! Wij zijn vanaf 25/07 t/m 15/08 met vakantie! Alle bestellingen en e-mails worden vanaf 17/08 z.s.m. op volgende van binnenkomst verwerkt. Wij wensen ieder een fijne vakantie!

Schwalbe-Airless-System


Schwalbe Airless System

Schwalbe Airless System

Ideaal voor iedereen die comfortabel en zorgeloos wil fietsen!

Exclusief bij ons verkrijgbaar! Onze monteurs zijn door Schwalbe getraind en wij beschikken over de speciale SAS montagetool. Zonder dit gereedschap is een correcte montage niet mogelijk.

Van Seggeren Tweewielerspecialist is gecertificeerde Schwalbe Airless System dealer, u kunt  bij ons terecht voor het laten monteren deze fietsband. Dit bandensysteem heeft geen binnenband en lekrijden is hierdoor onmogelijk, in plaats van een binnenband wordt er een airless tube gemonteerd die gemaakt is van Infinergy van Basf. Dit materiaal heeft vier onderscheidende eigenschappen:

Uitstekende demping
Zeer slijtvast
Weersonafhankelijk
Uitermate Flexibel. 

Dit in combinatie met de Airless buitenband zorgt ervoor dat u 100% zorgeloos kunt fietsen, nooit meer lekrijden en nooit meer pompen! De band geeft een overtuigende demping en comfort die altijd consistend blijft. Nagenoeg identiek aan een luchtband met 3,5 bar. De band heeft een uitstekende grip, het compound en de bandopbouw zijn exact vergelijkbaar met ander hoogwaardige Schwalbe banden. Daarnaast heeft de band een zeer lange levensduur, tot ca. 10.000km bij normaal gebruik! Absoluut onderhoudsvrij gedurende het gebruik. Slechts ca. 300 gram zwaarder dan band/binnenband systeem met Marathon plus buitenband.

Wat kost een Schwalbe Airless set?
Het complete systeem bestaat uit:

1x Airless tire
1x Airless tube
1x Airless ring
Prijs per wiel € 125,- inclusief montage. 

Dit is een flinke investering,onze ervaring is echter dat een E-bike met een normale band/binnenband combinatie ongeveer zo'n 5000km meegaat. Een nieuwe anti lekband en binnenband + montage zit al snel op zo'n 60 euro, daarnaast loop je ook nog het risico om in deze periode lek te rijden, de evt. reparatiekosten komen er dan nog bij. De Airless System combinatie gaat zo'n 10.000km mee en u heeft deze periode geen enkele kans op lekrijden!

Wilt u meer informatie of bent u inmiddels overtuigd en wilt u direct een afspraak inplannen? Bel 0511-441442. .